​✓ ​Landsdækkende sikkerheds løsninger  ✓ 20 års erfaring   ✓ Skab tryghed i hjemmet

Videoovervågning til både private og erhverv

Hos BNJ Sikring ApS i Ringsted nær Roskilde, leverer vi både indendørs og udendørs videoovervågning, og det kan være til et privat hus eller til alt fra en butik til en fabrik. De fleste af vores privat- og erhvervskunder er fra Sjælland, men vi serviserer også resten af landet.

Mange muligheder med videoovervågning

Man kan benytte videoovervågning til en lang række formål. Det er for eksempel en god ide at kombinere en alarm med et overvågningskamera. Dermed kan du se, hvad der sker, hvis alarmen går. Et kamera kan endvidere benyttes til at optage, hvis der er svind på lageret eller i butikken.

Videoovervågning er også velegnet til for eksempel en butik, hvis der er et røveri, eller hvis der pludseligt mangler noget værdifuldt. Det er præventivt, og videoen kan overgives til politiet.

Et udendørs overvågningskamera kan holder øje med, hvad der sker omkring bygningen om natten og i weekenden. Det kan også bruges til at se, hvad der sker udenfor, mens du er indenfor. Vi kan levere både trådløs og kablet overvågning, og vi kan naturligvis også finde en billig løsning.

Få et tilbud på en løsning med overvågningskamera

Du er meget velkommen til at høre mere om et indendørs eller udendørs overvågningskamera, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en løsning med videoovervågning.

Du kan ringe på telefon 30 95 04 06 for at få mere at vide. Du kan også benytte vores kontaktformular.​ Vi tilbyder også løsninger inden med adgangskontrol.

Benyt endelig kontaktformularen til spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma:

BNJ Sikring ApS

Søndervej 3
​4100 Ringsted

CVR: 37121371

Har du spørgsmål?

30 95 04 06

brian@bnjteknik.dk 

​Samarbejdspartnere:

Sponsoreret hjertestarter​ til:

ISO-Certificeringer:

​Hvad venter du på?